http://esporamoralarte.blogspot.com/

http://esporamoralarte.blogspot.com/

dimarts, 19 de gener del 2010

Un dia l’àvia li va dir al seu net :

- Saps , et vaig a explica una bonica història d'una nina , la vols escoltar ?

- Oh si avia ! Li va exclamar el net .

- Un dia d'abril una noia molt maca i bufona estava jugant amb els seus amics . Les seves amigues que eren molt presumides sempre volien jugar a nines , i li van demanar a la noia :

- Què pots portar les teves nines ?

- Si , ara mateix les vaig a buscar . Les noies es van passar tota la tarda jugant , però no només aquella tarda sinó inclusos mesos , fins que de sobte una nit , quan la noia va anar a guardar les nines , és va fixar en una en especial , hi havia com una màgia dins , però no li va donar importància , era una nina més .

Una tarde de desembre les seves amigues i la noia van fer un joc , qui perdia el joc tenia que donar-li una nina a la guanyadora . Com era d'esperar la noia va perdre i va donar una nina , aquella nina que un dia li va cridar l'atenció però la va deixar al calaix. Desde aquell dia de desembre tot va canviar , la vida semblava que hagués donat mil voltes , la noia tenia un sentiment de culpabilitat molt gran , no podia deixar de pensar en la seva nina , en la nina que sempre havia jugat però que mai li havia donat importància , una nina que havia entrat al seu cor sense adonar-se , de sobte aquella nina era el centre de a seva vida , l'eix del seu món . Ni tant sols sap com però l’estimava , l’estimava sobre totes les coses , ja no volia jugar , ja no volia somriure , només volia la seva nina .

- I que va passar ? Va preguntar el net .

-Dons que la noia va decidir anar a casa de l'amiga per a poder recuperar la seva nina , però l'amiga no li va voler torna perquè deia que era seva , que ella ja havia tingut la oportunitat de juga amb ella i no ho va fe ,i que ara només era de ella i que ja no era ningú per a reclamar aquella nina . La noia és va passar mesos plorant , ni tant sols podia intenta somriure , el món era damunt seu i no tenia forces per poder aixecar-se , el món era aquella nina , és passava el dia pensant que si hagués jugat més amb aquella nina , que si hagués lluitat per ella , si l'hagués fet cas ara aquella nina seria aquí , serà amb ella , amb un somriure perfectament dibuixat i amb uns ulls brillants com només aquella nina té .


simplement que ets l'amor de la meva vida ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada